Een pareltje in de randstad.

geplaatst in: Uncategorized | 2

Key West, het klinkt Amerikaans maar het is ook een recreatiegebied onder de rook van Utrecht. Een prachtige, locatie voor een fotoshoot. Daarna naar het Maximapark om de fotoshoot te completeren en het formele moment in Nieuwegein. Het was een gezellige middag met een gezellig bruidspaar en dito familie.

trouwen

2 reacties

 1. Wilco en Daisy van Duijn

  Als vader en moeder van de bruidegom kunnen wij ons bij dit artikel alleen maar aansluiten.
  Mede door Michel en de Rolls Royce heeft het bruidspaar een prachtige middag beleefd van het moment dat de bruid opgehaald werd tot het arriveren bij de feestgelegenheid.
  Door de rust die Michel uitstraalt valt er wel wat spanning weg bij een bruidspaar dat op zo’n dag toch altijd zenuwachtig is, ook de auto is tot in de puntjes verzorgd waardoor er toch een bepaalde uitstraling ontstaat als het bruidspaar ergens aan komt rijden.
  Ook het reserveren van de auto verdient een pluim alles wordt per mail duidelijk uitgelegd en er wordt een schema opgesteld waarvan Michel denkt dat dit het beste in de dag past aan de hand van de informatie die hij gehad heeft wat ook alweer wat stress wegneemt en het schema kan tot het laatst aangepast worden mocht het bruidspaar dit willen.
  Kortom kunnen wij alleen maar zeggen heeft u een mooie aparte auto nodig voor een gelegenheid neem Michel en zijn Rolls Royce serieus in overweging en neem contact met hem op om te kijken wat er mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.